Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

14maj 18

Agents of S.H.I.E.L.D får en sjätte säsong

Om du behöver något att fira, så kommer här ett förslag i form av en sjätte säsong av Agents of S.H.I.E.L.D. Förutom en spoiler för säsong fem, så är Marvels pressmeddelande helt utan detaljer. Desto fler detaljer kommer från Hollywood Reporter som skriver att säsongen kommer krympa från 22 till 13 avsnitt. Vanligtvis brukar en förkortad säsong var ett tydligt tecken att det kommande säsongen är den sista, men ett sådant beslut ska tydligen inte vara tagit ännu.

I Sverige så visas de fyra första säsongerna på Viaplay, men bara i 17 dagar till. Det är okänt om och när säsong 5 kommer att kunna ses i Sverige, men av tidigare år så skulle vi hålla utkik på Viaplay i December/Januari någon gång.

Vill du ha mer marvel-tv så finns Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Defenders, The Punisher och Agent Carter på Netlix samt The Runaways och Inhumans på HBO Nordic, så det finns alltid något att titta på.