Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

12maj 17

Agents of S.H.I.E.L.D förlängd med säsong fem

Goda nyheter idag, Agents of S.H.I.E.L.D kommer att få ytterligare en säsong under nästa vinter! Eftersom ABC, förutom Agents of S.H.I.E.L.D, även kommer att visa miniserien Inhumans är det möjligt att det kommer vara färre än de vanliga 22 avsnitten. Besked om det kommer natten mot Onsdag när kanalen presenterar vinterns tablå för reklamköpare.

Vad gäller säsong 4 så finns det fortfarande inga uppgifter om att någon annan kanal skulle ha köpt rättigheterna efter att Kanal 9 förlorat dem. När det gått så pass lång tid (vid den här tidpunkten förra året var vi över halvvägs igenom säsong 3) lutar det mer och mer mot att den kommer att få svensk premiär direkt på Viaplay. En möjlig tidsplan skulle då vara i början av 2018.