Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

07jun 15

Vad hände med Simmons?

Konflikten mellan S.H.I.E.L.D och en grupp Inhumans ledda av Jiaying är löst, allt är frid och fröjd. Fitz och Simmons har talat ut om sina känslor, på sitt egna blyga sätt, när katastrofen inträffar. En mystisk artefakt bryter sig loss och slukar Simmons utan att lämna några spår.

Vad är det som händer? Antar att en del av er kastade sig på google under helgen för att ta reda på ifall den svarta artefakten är något som har en förlaga i serierna, bara för att upptäcka att det är en helt ny kreation för filmuniversumet. Så, det enda vi vet är att det är något som Kree lämnade efter sig för att utplåna alla Inhumans de skapat.

Har vi sett det sista av Jemma Simmons? Entertainment Weekly har gått direkt till källan, Elizabeth Henstridge, och hon har fortfarande ett kontrakt inför kommande säsong. Hon säger dessutom att hon inte fått någon förvarning om vad som skulle hända, något som Brett Dalton och Chloe Bennet fått inför sina respektive förvandlingar.

Elizabeth Henstridge tror att hon har blivit transporterad någonstans, genom tid och rum. Men hon har inte någon aning om vad som händer, ifall hon sitter fast i stenen eller om hon kommer att återkomma med krafter av någon slag. Kanske någon form av Sentry som vi såg Mack förvandlas till inne i Kree-templet under Puerto Rico.

Hon ser i alla fall fram emot att Fitz kommer att fortsätta leta till han har hittat henne, han är ju trots allt hennes pojkvän nu.