Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30mar 15

Edward James Olmos kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Marvel har presenterat ett nytt tillskott till slutet av den andra säsongen, i form av Edward James Olmos. Han kommer att ha en återkommande roll under våren och dyker första gången upp nästa vecka, i avsnitt 14.

Han kommer att spela Robert Gonzales, och kommer att ha en stora konsekvenser för direktör Coulson och hans team. Karaktären är en av få som introducerats under den andra säsongen som inte har en motsvarighet i serierna. Och i en intervju med Comic Book Resources säger han bara att ”När han ler, ler hela världen med honom” som beskrivning för karaktären.

Edward James Olmos är mest känd i rollen som Amiral Adama i Battlestar Galactica, men de som är äldre kanske även minns honom från Miami Vice eller Blade Runner.