Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

18mar 15

Lady Sif återkommer till Agents of S.H.I.E.L.D

I ”Yes Men” så dök Lady Sif, spelad av Jamie Alexander, upp i midgård i jakt på Lorelei. I nästa veckas avsnitt, ”Who You Realy Are” så har hon återigen fått ett uppdrag som för henne till Jorden, och i kontakt med våra agenter. Vad det uppdraget är får vi dock vänta till nästa vecka för att få reda på.

Marvel har trots det publicerat en intervju med Jed Whedon och Maurissa Tancharoen, där de berättar hur roligt det var att jobba med henne förra året och därför inte var något problem att bjuda in henne även till den andra säsongen.

De berättar även att Lady Sifs närvaro kommer att agera som en katalysator för att komma vidare i den andra säsongen. För att inte tala om all den kunskap som hon besitter och kan dela med sig av. Exempelvis vilka Kree egentligen är, och hur de skapade Inhumans?