Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

18mar 15

Brett Dalton på Wizard World i Madison, Wisconsin

Tidigare i vinter så var Brett Dalton, som spelar Grant Ward, inbjuden till Wizard World för en frågestund. Och lyckligtvis var det några närvarande som inte bara spelade in hela frågestunden, utan även laddade upp den till Youtube för oss som inte har möjlighet att vara på plats.

Han berättar bland annat att den andra halvan av säsongen kommer att innebära ett nytt kapitel i historien om Ward, och att Skye sköt honom i bröstet det första hon fick möjligheten betyder att även Ward troligtvis inser att det nog inte kommer att bli något mellan dem.

Han berättar även om sina reaktioner på när de fick se en förhandsvisning av Captain America: The Winter Soldier, och hur långt i förväg som han fick reda på att Ward var en mullvad från Hydra.