Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

12mar 15

Agents of S.H.I.E.L.D får kopplingar till Avengers: Age of Ultron

Entertainment Weekly presenterar nyheten som alla har förväntat sig, nämligen att Agents of S.H.I.E.L.D kommer att ha någon form av överkoppling med Avengers: Age of Ultron. Serien har redan haft stora kopplingar till Captain America: The Winter Solder och även viss koppling till Thor: The Dark Word och med död Kree även viss koppling till Guardians of the Galaxy. Och det är nog svårt att ha en mordisk robot med sikte på att utplåna mänskligheten utan påverkan.

Vad kommer det att vara för kopplingar då? ”Du borde förvänta dig något”, säger serieansvarige Jed Whedon, ”Avengers är ett stort tält som hela marvels filmuniversum delar. Givetvis är vi inkluderade där”. Vad som inte avslöjas är vilka kopplingarna är, men troligtvis inte lika stora som Captain America: The Winter Soldier. ”Jag tror inte någon film har potentialen att påverka oss lika mycket som den filmen” säger Maurissa Tancharoen, ” men det kommer att finnas kopplingar.

Avengers: Age of Ultron kommer att ha premiär i USA mellan avsnitt 19 och 20, som på Kanal 11 borde sändas den 14 respektive 21 Maj. Avengers: Age of Ultron har svensk biopremiär redan 22 April.