Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

08mar 15

Producenterna pratar Kree, Inhumans och vinterfinalen

I det senaste avsnittet fick vi äntligen bekräftat att den blå utomjordingen som först dök upp i ”T.A.H.I.T.I.” är Kree, vilket säkerligen de flesta hade räknat ut efter att ha sett Guardians of the Galaxy. Vi fick även höra från Raina att hon och Skye inte är utomjordingar utan människor med potential för mycket mer. Allt detta låter mycket... Inhumant.

Men istället för att spekulera, varför inte gå och fråga de serieansvariga Jed Whedon och Maurissa Tancharoen? Vilket är precis vad Entertainment Weekly har gjort, och fått svar på en del frågor om hur länge de vetat att utomjordingen var Kree, och ifall Skye och Raina verkligen är Inhumans.

De berättar bland annat att de behövt koordinera med övriga filmuniversumet, och ända sedan de först visade upp kroppen för ett år sedan har varit ett av flera steg för att komma fram till den punkt vi är vid nu. På frågan om Kree är deras direktkoppling till Guardians of the Galaxy svarar de att det finns mer att utforska angående Kree än det vi sett än så länge.

På en direkt fråga om att utomjordingen är Kree betyder att vi är på väg att möta Inhumans så får vi det kryptiska svaret: ”Det är därför det finns fler avsnitt framöver”. Korta kryptiska svar som kan tolkas som ett ja, har tidigare alltid betytt att det slutgiltiga svaret också är ja.