Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

05mar 15

Den blå utomjordingen är identifierad

I kvällens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D kommer vi äntligen att få veta identiteten av den blå utomjordingen som är källan till GH-325 och återupplivningen av Phil Coulson. Och då menar jag inte Brendon Kolpack, son till specialeffektsansvarige Mark Kolpack, som står som modell.

TV Guide är det som först rapporterar det hela, som sedan bekräftats av Marvel, att den blå utomjordingen är Kree. Vilket säkerligen de flesta som sett Guardians of the Galaxy, och noterat de stora likheterna mellan kroppen och Ronan the Accuser, redan kunnat räkna ut.

Och betyder det att Raina och Skye skulle kunna vara resultatet av gamla genetiska experiment på människor som gett upphov till Inhumans?