Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

01mar 15

Serieansvariga pratar om The Things We Bury och framtiden

Entrertainment Weekly har satt sig ner med Jed Whedon och Maurissa Tanchroen i förhoppningen om att de ska kunna svara på några brännande frågor efter ”The Things We Bury”.

Först och främst så kommer vi att få veta betydligt mer om Skyes föräldrar innan säsongen är slut. Vi kommer även att börja utforska relationen mellan Doktorn och Ward. Vad gäller Ward och relationen med hans bror så har de med flit gjort den så tvetydig att man aldrig vet vem av bröderna som talar sanning.

Vi får även veta att vi kommer att få reda på Skyes riktiga namn snarare än vi tror, och på frågan om en kryptisk hint om avsnitt 10 (som i USA var vinterfinalen innan ett 3 månader långt uppehåll) så svarar de ”Efter vinterfinalen kommer en del saker aldrig vara som de varit tidigare”.