Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

10jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D with Clark Gregg, Iain De Caestecker och Elizabeth Henstridge

Inför den andra säsongen har Marvel intervjuat samtliga skådespelare om vad de tror om den kommande säsongen. Efter Ming-Na Wen, Nick Blood, Chloe Bennet, Brett Dalton, BJ Britt, Henry Simmons och Lucy Lawless. Nu har turen kommit till de sista tre intervjuerna.

Först ut av dem är Clark Gregg som bland annat berättar om Nick Fury och Phil Coulsons olika ledarstilar, och även hur dynamiken mellan Coulson och hans team, och speciellt Skye, har förändrats nu när han är direktör.

Näst sist är Iain De Caestecker som berättar lite om hur händelserna i säsongsfinalen, när Fitz och Simmons blev dumpade på havets botten av Ward, har påverkat Fitz. Han berättar också om relationen mellan Fitz och Simmons, och vilka delar av Fitz liv han hoppas få upptäcka i framtiden.

Slutligen har vi Elizabeth Henstridge som berättar om hur relationen mellan Fitz och Simmons har förändrats, om Simmons har anammat en ny roll som fältagent, de nya karaktärerna i säsong 2 samt att hon ser fram emot att utforska den nya relationen mellan Fitz och Simmons.