Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

06jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D med BJ Britt, Henry Simmons och Lucy Lawless

Vi har redan publicerat intervjuer med Ming-Na Wen, Nick Blood, Chloe Bennet och Brett Dalton inför den andra säsongen, och nu har turen kommit till trion BJ Britt som spelar Agent Triplett, Henry Simmons som spelar Alphonso ”Mack” Mackenzie och Lucy Lawless som spelar Isabelle Hartley.

BJ Britt berättar bland annat om vad det är som gör att Triplett stannat kvar hos Coulson efter att ha besegrat sin dåvarande partner i form av Garrett. Han berättar även lite grann om möjligheterna till romans mellan Triplett och Simmons.

Henry Simmons berättar lite grann om sin karaktärs bakgrund och varför han hamnade hos Coulson, om han som mekaniker får röra Lola, och mycket mera.

Slutligen Lucy Lawless som berättar om hur hon fick rollen, att medverka i Marvel-sammanhang var som en semester samt en hel del om karaktärens historik.