Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

27nov 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2 börjar den 8 Januari

Kanal 11 har äntligen presenterat premiärdatumet för den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D, och precis som vi misstänkte är det Torsdagen den 8 Januari klockan 20:00 som gäller. Att även säsongspremiärerna av Arrow och kompanjonen Flash följer direkt efter gör att det kanske inte blir någon paus förrän säsongen är slut, ungefär 2-3 veckor efter motsvarande avsnitt i USA.

Med tanke på att säsongsavslutningen kommer strax efter Avengers: Age of Ultron har biopremiär den 24 April, och det säkerligen kommer att vara någon form av överlappning mellan filmen och serien, är det bra att inte behöva vänta i flera månader som var fallet med Captain America: Winter Soldier.