Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

22nov 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2 till Kanal 11 i Januari

Som vi spekulerat i tidigare kommer Agents of S.H.I.E.L.D att flytta från Kanal 5 till lillasyster Kanal 11. Kanal 5s tittarservice har nu bekräftat flytten och att säsong 2 kommer att ha premiär under Januari, men vi vet ännu inte vilken dag och tid den kommer att visas.

Vad gäller Kanal 11s tablå så tar nästan alla serier juluppehåll under mitten av December, så Januari betyder troligtvis direkt efter julhelgerna. När de gäller tid och dag så återkommer inte Arrow förrän till våren, vilket gör att tiden Torsdagar 21:00 är ledig fram till dess. Fram till att vi får ett officiellt besked, troligtvis i början av December, så tar vi sikte på Torsdagen den 8 Januari klockan 21:00.