Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

14nov 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2 till Sverige först under 2015

Nu när kanal 5, tillsammans med syskonen kanal 9 och kanal 11, har presenterat julens höjdpunkter står det klart att den andra säsongen av agents of S.H.I.E.L.D inte kommer att visas förrän tidigast i Januari 2015, oavsett ifall den byter tid och/eller kanal eller inte.

Arrow som visats på samma tid, Torsdagar 21:00, fast på kanal 11 kommer att ta paus när den andra säsongen visats klart den 11 December och inte återkomma förrän till våren. Det är inte otänkbart att Agents of S.H.I.E.L.D flyttar dit efter juluppehållet, eftersom de hade samma tittarsiffror när de båda visades på kanal 5 under förra hösten.

Under tiden så visas säsong 1 i repris på lördagar 15:45 på kanal 9, där man imorgon har hunnit fram till avsnitt 5, Girl in the Flower Dress. Man kan även se hela säsongen på DVD, otextad blu-ray och sedan någon vecka även på viaplay.