Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

06okt 14

Säsong 1 repriseras på Kanal 9

Om saknaden efter Agents of S.H.I.E.L.D är stor, så finns det snart ett sätt att lindra saknaden. Med start den 18 Oktober klockan 15:50 så kommer Kanal 9 att visa den första säsongen i repris. Och dessutom kommer den på DVD den 22 Oktober. För de som föredrar Blu-Ray så köpa en importversion utan svensk text.

Säsong 2 av Agents of S.H.I.E.L.D kommer INTE till kanal 5 den 30 Oktober, istället kommer man då att börja visa en tv-serie med Filip och Fredrik. Och med tanke på att man visar Arrow på syskonkanalen Kanal 11 med start på Torsdag 21:00, så kan det inte uteslutas att den byter dag. Inte heller kan det uteslutas att den byter kanal, med tanke på att Arrow med sina marginellt högre tittarsiffror fått flytta till Kanal 11.

Oavsett om den byter kanal och/eller dag så får vi vänta åtminstone till November på den andra säsongen.