Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

24sep 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2 tidigast 30 Oktober

I natt svensk tid så sändes säsongspremiären för den andra säsongen i USA, vilket givetvis gör att man funderar när den kommer att dyka upp i Sverige? Kanal 5 har inte offentliggjort något premiärdatum, men som vanligt kan man titta på tiden Torsdagar klockan 21:00 som i dagsläget är schemalagd till och med den 23 Oktober. Det betyder att Agents of S.H.I.E.L.D är tillbaka på Kanal 5 tidigast den 30 Oktober.

En sak som komplicerar det hela en aning är Arrow, som flyttat till Kanal 11 för att där börjar sändas på Torsdagar 21:00 med start den 9 Oktober. Så länge som Arrow visas i en syskonkanal på samma tid och dag är det liten chans att Agents of S.H.I.E.L.D återvänder, vilket gör att vi kan få vänta väldigt väldigt länge. Eller att serien byter tid och/eller kanal. Enligt tittarsiffror från MMS så har Arrow något fler tittare, vilket gör att det inte kan uteslutas att även Agents of S.H.I.E.L.D kommer göra serien sällskap på Kanal 11.

Vi kommer att hålla er fortsatt informerade så snart vi vet något mer, men under tiden kan ni ju alltid delta i Projekt: Wikipedia. Samtidigt så kan vi passa på och påminna om spoilerpolicyn som gör att vi inte kommer att publicera några spoilers förrän i den takt som avsnitten visas i Sverige.