Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

16sep 14

Projekt: Wikipedia

Nu när reklamkampanjen för den andra säsongen pågår för fullt är det en sak som dessvärre inte alls hänger med, den svenska Wikipediasidan för Agents of S.H.I.E.L.D. Den är nämligen fortfarande näst helt bestående av en maskinöversatt version av den engelskspråkiga sidan, och innehåller ingen information som är nyare än Juli förra året, innan den första säsongen började visas på tv i USA.

Lyckligtvis så finns det en enkel lösning på problemet, det är nämligen fritt fram för vem som helst att utöka informationen på sidan. Om vi alla hjälps åt så kommer Wikipediasidan att vara tipp-topp på nolltid, vilket alla tjänar på.

Så vad väntar du på? Besök Wikipedia idag, och börja skriv skriv skriv.