Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

19aug 14

Första reklamskylten för Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2

I går så dök det upp en ny reklamskylt i en av Hollywoods mest trafikerade korsningar.

Ja, det där är de mystiska symbolerna som vi först såg i ”Eye-spy” och som direktör Coulson sågs rista in i en förrådsvägg i slutet av säsongsfinalen. Att göra det till en del av reklamkampanjen för den andra säsongen betyder förhoppningsvis att man kommer att spinna vidare på det redan i början av säsongen, och inte skjuta upp allting i 10 avsnitt.

Det har även varit många spekulationer om vad det egentligen är för symboler, och den huvudsakliga teorin binder samman dem inte bara med den döda utomjordingen utan även Skyes ursprung och en film som ryktas vara under utveckling. Enligt teorin skulle den döda utomjordingen vara en Kree, och allting pekar mot att så kan vara fallet, och GH-325 skulle ha sidoeffekten att man kommer i telepatisk kontakt med den organiska datorn Supreme Intelligence. Anledningen att Skye inte påverkas på samma sätt som Garrett och Coulson är att hon skulle vara en Inhuman, resultatet av ett genetiskt experiment som Kree gjorde för flera årtusenden sedan.

Vad som talar emot teorin är dels att det ryktas om att Marvel kommer att göra en film med Inhumans, och dels att jag gillar teorin. Jag har än så länge inte ens varit nära i att ha rätt i några av de tidigare teorierna som hur Coulson återupplivades och vem den Synske var.