Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

11aug 14

Vad kan vi förvänta oss från säsong 2?

I går publicerade vi några intervjuer från Comic-Con och idag är det dags för några till, den här gången fokuserade på vad som vi kan vänta av den andra säsongen. Först ut är Clark Gregg som berättar att säsong 2 kommer att börja några månader efter att säsong 1 slutade, och att arbetet att återuppbygga S.H.I.E.L.D har redan påbörjats.

Sedan har vi en lång intervju med alla producenter som berättar om hur de tänker sig den andra säsongen.

Så det verkar som vi kommer att få se mer av Deathlok, vilket ställer frågan om vilka andra som verkar återkomma. En av de mer oväntade personerna är kanske Miles Lydon, Skyes pojkvän från ”Girl in the Flower Dress” , som nämndes i en intervju med Zap2it. Enligt TV Line så kommer Agent Triplett vara i närheten en hel del, och de uppger också att Glenn Talbot återkommer redan i det första avsnittet. E! uppger att även Maria Hill kommer att dyka upp igen.

Karaktärer som inte är bekräftade, men troligtvis återkommer är Ian Quinn och Raina.