Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

07aug 14

Bill Paxton om den synske

Den synske har förföljt våran grupp ända sedan vi först hörde talas om honom i ”Eye Spy”, innan han avslöjades som John Garrett, spelad av Bill Paxton. Inför kvällens säsongsavslutning så har marvel.com fått en intervju med honom.

På frågan om när han fick reda på att han spelade den Synske så berättar han att efter en klädutprovning innan han skulle börja så blev han förd till Jeph Loebs kontor där även Jed Whedon, Maurissa Tancharoen och Jeffrey Bell satt och väntade på honom. Han visste att han skulle spela John Garrett, en gammal kollega till Phil Coulson, men nu fick han lova att det han skulle få veta inte kunde lämna rummet. Och sedan berättade att han spelade skurken, vilket gjorde att han kunde lägga till den lilla nyansen till sitt skådespeleri.

Han berättar även att när han äntligen kunde avslöja sanningen, i ”Turn, Turn, Turn”, så kunde han äntligen blomma ut. Dessutom ser han inte sin karaktär som nödvändigtvis ond, utan han tycker att alla gånger han har spelat skurk så har oftast skurken haft ännu större övertygelse än vad hjälten har. De har alla sina underliggande skäl till sina handlingar.