Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

03aug 14

Clark Gregg om säsongsavslutningen och säsong 2

Inför säsongsavslutningen så har comingsoon.net fått en pratstund med Clark Gregg.

På frågan ifall nästa veckas avsnitt kommer att avsluta jakten på Hydra och låta säsong 2 börja på nytt svarade han ”Jag visste att det skulle bli en del dåliga saker skulle hända SHIELD i "Captain America: The Winter Soldier". Jag visste inte att vi eventuellt skulle bli Agents of Nothing. I säsongsfinalen så blir det mycket tydligt att det är en helt ny spelplan där ute, och en del helt makalösa saker händer som även kommer att visa ut en riktning för det som kan hända under säsong 2. Jag visste inte att förräderiet skulle nå djupt in i mitt eget team och tycker det är riktigt coolt att så faktiskt är fallet.

Han vet inte heller om projekt T.A.H.I.T.I som återupplivade kommer att vara kopplat till de kommande filmerna, men spekulerar i att T.A.H.I.T.I kan handla om mer än vi sett än så länge. Vi har nyligen, i ”Nothing Personal”, fått reda på vem som ansvarade för projektet och fått veta att både Coulson och Skye räddats av ett serum baserat på en död utomjording. Han skulle bli överraskad om vi inte får reda på vilken ras det är inom en snar framtid, och tror att biverkningarna av att ha utomjordiskt blod pumpande runt i systemet kan vara större än man anar.

Han vill även tacka alla sina fans, och tror att utan hela ”Coulson Lives” rörelsen på twitter och andra sociala medier är det inte säkert att vi skulle ha en tv-serie över huvud taget.