Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

02aug 14

Agents of S.H.I.E.L.D blir seriealbum

En av nyheterna från förra helgens Comic-Con i San Diego var att Agents of S.H.I.E.L.D kommer att bli ett seriealbum med början i December. Huvudpersoner i serien kommer att samma som i tv-serien, minus en viss Hydra-agent som i dagsläget verkligen inte förtjänar en andra chans.

Enligt en intervju med skaparen på marvel.com så kommer serien att utspela sig i ett av serieuniversumen och inte i filmuniversumet som tv-serien, vilket gör att de kan ändra på små saker här och där. Som att ge Fitz sin efterlängtade apa.

Det gör även att man kan berätta historier utan att behöva oroa sig över budget eller rättigheter, som framgår av konceptbilden ovan. S.H.I.E.L.D nummer ett kommer ut i December.