Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

05jul 14

Producenterna om Turn,Turn,Turn

I går så berättade Brett Dalton om sin nya roll och nu är turen kommit till de som står bakom kameran.

Först ut är Jed Whedon och Maurissa Tancharoen som för Comic Book Resources som berättar att redan på det första mötet om den kommande serien fick reda på ”Förresten, omkring avsnitt 17 så kommer Captain America ut och efter det finns inte längre S.H.I.E.L.D”, och efter det har planerat hela säsongen utifrån det avsnittet. Dessutom berättar de att Grant Wards hydramedlemskap varit med i planerna ända från början, att det inte var en tillfällighet att alla S.H.I.E.L.D-agenter som introducerats i serien samlades i förra veckans avsnitt.

Entertainment Weekly har intervjuat Jeffrey Bell och Jeph Loeb, där de bland annat pratar om svårigheten att inte kunna använda Hydra, alla tecken på Grant Wards svek som vi kanske missat, att vi kommer att få svar på fler men inte alla frågor under resten av säsongen och några hintar om vad vi kan förvänta oss av säsong 2.

Till TV Guide berättar Jeffrey Bell och Jeph Loeb att både Garrett och Ward ser sig själva som hjältar, och att vi kommer att få veta mycket mer om deras relation i de kommande avsnitten.

Slutligen har även IGN fått ett samtal med herrar Bell och Loeb där de bland annat berättar att ja, Victoria Hand är definitivt död, lite detaljer kring Glenn Talbot som dyker upp i nästa avsnitt, och möjligheten att Sharon Carter, Agent 13, dyker upp i serien.