Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

01jun 14

J. August Richards om att spela Deathlok

Hero Complex har i en lång intervju gått till botten med Mike Petersons förvandling från den skadade arbetaren Mike Peterson till den cybernetiskt förstärkta lönnmördaren Deathlok, och mannen som spelar dem: J. August Richards.

Han berättar bland annat att han inte visste om han skulle komma tillbaka till serien förrän han blev ombedd att återkomma i avsnitt 10, The Bridge, men han fick fortfarande inte veta att han skulle förvandlas till Deathlok. Han hade till och med en session med mätningar inför nya klädesplagg men fick inte veta vad det var han provade.

Han berättar även om vilka efterforskningar han gjorde när han väl fick reda på sin nya roll i Agents of S.H.I.E.L.D, hur han ser på vad som motiverar Mike Peterson och mycket mycket mer.