Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

17maj 14

Clark Gregg om återuppståndelsen av Coulson

Assignment X har en lång intervju med Clark Gregg där han berättar om sina känslor vid inspelningen av Avengers, och när han fick reda hur återupplivningen av Coulson gick till.

Han berättar bland annat att det enda han fick veta inför Piloten var att det var en mycket mörkare sanning än att han bara hållit andan i 8 sekunder, fastän det kändes som 40. Det var först i samband med att han fick manuset till det här avsnittet som han fick reda på att han återupplivats först långt senare, och sedan fått minnesimplantat från sin vistelse på Tahiti.

Han berättar även att serien använt de 10 första avsnitten för att introducera karaktärer med fristående avsnitt, men att man från och med nu kommer att använda världen man byggt upp och fokusera på hur allting hör ihop. Att det leder till en större pågående konspiration.

Läs mer på Assignment X.