Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

11maj 14

Ny spoilerpolicy

Såhär när Agents of S.H.I.E.L.D ska till att återkomma på Kanal 5, och avsnittet redan finns att se för de som har kanal5play premium, är det hög tid att fundera över spoilers. Tidigare har vi försökt undvika spoilers några dagar efter att avsnittet sänts på Kanal 5 av hänsyn till de som inte kunnat se avsnittet på en gång, något som främst påverkat recensioner och kommentarerna i avsnittsguiden.

Med hänsyn till en del saker som utspelar sig under den andra halvan av säsong 1 har vi beslutat att justera den en aning. Med start omedelbart så kommer recensioner och avsnittskommentarer att kunna innehålla spoilers för avsnittet i samma stund som det sänds på Kanal 5. Nyheter kommer även att kunna innehålla spoilers för avsnitt som redan sänts på tv, både i text och rubriker.

Vi kommer även i fortsättningen att publicera trailers och reklamklipp från avsnitten innan det sänts, och från och med att de är publicerade på sajten så kommer innehållet i dem inte längre räknas som spoilers. Anledningen är att vi litar på Marvel att de inte ger ifrån sig några spoilers som en del av reklammaterialet.

Vad gäller de övriga filmerna i Marvels filmuniversum, mest aktuellt i fallet med Captain America: Return of the First Avenger, så kommer vi att diskutera spoilers för filmerna i samband med att motsvarande avsnitt har sänts på Kanal 5. I fallet med Captain America så är det avsnitt 16/17, som om det inte blir några avbrott kommer att visas kring midsommar, och i fallet med Guardians of the Galaxy är det första avsnittet i säsong 2.