Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

26mar 14

Amy Acker kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Amy Acker, som varit med i ett flertal Whedon-produktioner som Angel, Cabin in the Woods, Much Ado About Nothing och Dollhouse kommer även att vara med i avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D, och det är TV Guide som kommer med de goda nyheterna. Rollen? Ja, det är en berömd karaktär från Phil Coulsons förflutna.

Acker kommer nämligen att spela Audrey, den berömda cellisten som först nämndes i filmen Avengers, och Phil Coulsons stora kärlek. Hon tror dock att Coulson fortfarande är död, och har ingen aning om att han skyddar henne på avstånd när ett gammalt hot återuppstår. Om namnet Audrey inte känns bekant så är det för att karaktären inte har fått något namn förrän nu, och tidigare bara varit känd som cellisten från Portlands filharmoniska orkester.