Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

03mar 14

Agents of S.H.I.E.L.D Uprising

I morse svensk tid så var den årliga Oscarsgalan, och sändningen på ABC lockade preliminärt 40 miljoner tittare. Givetvis passade kanalen på att göra reklam för sina andra program, däribland Agents of S.H.I.E.L.D i en 20 sekunder lång trailer inför slutet på säsong 1. Förutom massor av actionklipp från de kommande avsnitten så bjuder den på två saker som fått folk att höja på ögonbrynen.

Den första är att fortsättningen av säsong 1 (från avsnitt 14) fått undertiteln Uprising. Det andra är att det kom en första rejäl teaser om kopplingar till Captain America: The Winter Soldier när örnen i bakgrunden av logon blev utbytt till Captain Americas sköld.

För den som inte är rädd för spoilers för de avsnitt som inte sänts på Kanal 5 ännu kan man se hela trailern nedan.