Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

09feb 14

Agents of S.H.I.E.L.D får kopplingar till Captain America: The Winter Soldier

Robert Iger, VD och styrelseordförande för Disney, berättade tidigare i veckan för analytiker och investerare att händelserna i Captain America: The Winter Soldier (eller Captain America: Return of the first avenger som den heter i Sverige) kommer att avspegla sig i Agents of S.H.I.E.L.D. Captain America kommer även att starta en kedja av händelser som leder direkt till Avengers: Age of Ultron.

Att serien skulle ha referenser till det som händer i uppföljaren till Captain America var väldigt väntat, speciellt eftersom S.H.I.E.L.D har en stor närvaro i trailern. Frågan är om det kommer att vara mer direkta kopplingar än den städpatrull som inledde The Well?

En sak är i alla fall säker, Max Hernandez (Agent Jasper Sitwell) medverkar både i Captain America och har flera gången twittrat hintar om att han spelar in nya avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D tillsammans med Bill Paxton och Titus Welliver (Agent Blake).