Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

17jan 14

Agents of S.H.I.E.L.D får besök av Lady Sif

Vi har redan berättat att Stan Lee gör ett gästspel, men redan i avsnitt 13 och inte avsnitt 15 som vi trodde tidigare. Dessuom gör Bill Paxton oss sällskap i fyra avsnitt under våren.

Det är dock ingenting mot nyheterna som kommer ut från presentationen vid Television Critics Association, nämligen att ingen mindre än Thors kamrat Lady Sif, spelad av Jaimie Alexander, kommer att vara med i avsnitt 15! Allt som avslöjats än så länge är att hon kommer till jorden med ett mycket speciellt uppdrag, med vad det uppdraget går ut på får vi vänta på.

Andra nyheter från presentationen är att vi kommer få veta vem den synske ledaren för Centipede är innan säsongen är slut, och att ABCs president Paul Lee hävdar att Agents of S.H.I.E.L.D ”kommer finns under en väldigt lång tid”.

Även om det som väntat inte kom några nyheter om en eventuell andra säsong (i fjol blev listan förlängda serier inte offentlig förrän den 10 Maj) gör det uttalandet, tillsammans med det faktum att det är ett av ABCs mest sedda program, att det troligtvis kan bli en andra säsong.

Kanal 5 har fortfarande inte berättat när de kommer att visa fortsättningen av säsong 1, men tiden klockan 21 på Torsdagar är upptagen till den 6 Mars, så troligen tidigast den 13 Mars.