Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

13jan 14

Bill Paxton gästspelar i Agents of S.H.I.E.L.D

Bill Paxton har redan slagits mot Terminator, Aliens, Predator och Twisters innan det nu är det dags att ta upp kampen mot Centipede. Det är TV Guide som berättar att han kommer att delta i åtminstone fyra avsnitt under slutet av den första säsongen, som troligtvis börjar visas under mars.

Han kommer att spela Agent John Garrett, vilket är en karaktär som finns sedan tidigare i serierna. Jed Whedon och Maurissa Tancharoen vill inte berätta om han kommer att ha samma utveckling som i seriena, bara att han är typen som hur hög nivå han än blir befordrad till ändå kommer att stanna ute på fältet. Ingen större anhängare av formalia, och har inget emot att rigga en explosion eller två.