Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

09jan 14

Då fortsätter Agents of S.H.I.E.L.D med resten av säsong 1

Som de flesta av er har sett så är det inget Agents of S.H.I.E.L.D ikväll, fastän serien började om i USA i Tisdags, istället så vissas ett dubbelavsnitt av Person of Interest för att sedan fortsätta klockan 22 resten av våren. Klockan 21 kommer det att visas svensk komedi fram till den 6 Mars.

Så, en kvalificerad gissning är att serien fortsätter tidigast den 13 Mars. Nackdelen är att SM-slutspelet i hockey börjar samma vecka, och det kommer även i år att sänds på Kanal 5 och 9, och det håller på varje torsdag fram till 17 April. Det är inte bestämt vilka matcher som kommer att visas på vilken kanal, så det kan finnas lediga kvällar på Kanal 5 under den tiden.

Slutsatsen blir att slutet av den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D borde visas på Kanal 5 från och med den 13 Mars. Notera att det bara är en kvalificerad gissning baserat på att det behåller samma tid och dag, och inte något som bygger på information från Kanal 5.