Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

08jan 14

Whedon & Tancharoen svarar på tittarfrågor

Via Comic Book Resources har tittarna kunnat ställa sina egna frågor till Jed Whedon och Maurissa Tancharoen som är huvudansvariga för serien. Där svarar de på frågor om hur responsen från tittarna har varit, om vi kommer att få veta mer om S.H.I.E.L.Ds historia, kopplingar till Captain America: The Winter Soldier och mycket mer.

Vad gäller frågan om vi kommer att få veta mer om S.H.I.E.L.Ds historia är det intressant att de svarar att de måste vara försiktiga och inte använda saker som är tänkt för det övriga filmuniversumet. Vilket väl borde betyda att planerna på en tv-serie om Agent Carter inte är helt avskrivna, även om det bara är spekulationer som hörs om den serien.