Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

14dec 13

När återkommer Agents of S.H.I.E.L.D?

Som ni alla vet har Agents of S.H.I.E.L.D tagit julledigt efter den explosiva cliffhangern. I USA så är serien tillbaka den 7 Januari, men när återkommer serien i Sverige?

”Det är inte bestämt ännu” enligt Kanal 5s facebooksida. Klart är att efter det senaste avsnittet annonserades att Person of Interest återkommer den 9 Januari på den tid som Agents of S.H.I.E.L.D haft under hösten.

Vad betyder det för Agents of S.H.I.E.L.D? Antagligen att det inte är tillbaka förrän efter Person of Interest är klar, och döma av Kanal 5s sida så kommer man att börja med avsnitt 10 i säsong 1, och antar man att de kommer visa resten av säsong 1 utan avbrott så håller man på till den 3 April.

Så, de dåliga nyheterna är att Agents of S.H.I.E.L.D kanske inte börjar om på Kanal 5 förrän den 10 April. Men vi hoppas inte behöva vänta så länge.