Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

12dec 13

Recension: The Bridge

Havenworths federala fängelse. Edison Po njuter av sin måltid i lugn och ro, när den stor kille kommer och tänker sätta sig vid samma bord. ”Den platsen är upptagen” och en blick är allt som behövs för att den nyanlände ska välja ett annat bort istället. Tur det, för en stund efteråt rasar det in tre Centipede-trimmade soldater som slår ut alla vakterna och leder en fritagning av det fortsatt lugne Po.

Precis som man kan vänta sig så inleds juluppehållet med en ordentlig cliffhanger eller två, men redan innan den har vi hunnit återknyta kontakten med Mike Peterson och hans son. Samt att flickan i den blommiga klänningen åter har konspirerat om supersoldater tillsammans med Centipede.

Annars tuffar det mesta på i samma takt som vanligt, även om det tack och lov ibland tar några svängar som man inte ser kommande. Alltid ett stort plus. Ni som sett avsnittet vet nog vad jag tänker på, mer tänker jag inte säga. I dagsläget.

Betyget blir: Väl godkänt.