Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

10dec 13

Jeffrey Bell om fortsättningen av säsong 1

I en intervju med Comic Vine så berättar Jeffrey Bell om återkommande karaktärer, hemligheter, cliffhangers och vad vi kan förvänta oss av resten av säsong 1.

Mike Peterson (spelad av J. August Richards) återkommer i veckans avsnitt, men till skillnad mot när vi såg honom senast i Pilot så arbetar han nu med istället för mot teamet. Han har fortfarande kvar sina krafter, och driven att visa att spara hans liv var rätt beslut.

Veckans avsnitt, The Bridge, är även en övergång från att åka runt och undersöka saker till att på allvar börjar bekämpa Centipede. Och när serien sedan återkommer efter juluppehållet så kommer den att fokusera mer och mer på den värld som den redan byggt upp.

Han kan dessutom berätta att i avsnitt 14 så kommer vi att få träffa ytterligare 2 agenter, som båda bland annat har tidigare kopplingar till Coulson och Ward. Det är dock ingen av agenterna som vi redan mött, utan två helt nya karaktärer. I alla fall enligt de uppgifter som sprids på diverse nyhetssidor.

Han kan dessutom i stort sett bekräfta att vi kommer att få se mer av bland annat Graviton (från The Asset) och Victoria Hand (från The Hub). Vi kommer även att få göra ett besök på S.H.I.E.L.D akademin.

I en intervju med Comic Book Resources så berättar han att även Eye-spy kommer att få en fortsättning under den andra halvan av säsongen.