Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

28nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D tar 1 veckas paus

Nästa vecka, Torsdag den 5 December, så sänds det inte något Agents of S.H.I.E.L.D på Kanal 5, utan programmet återkommer om två veckor, den 12 December. Men kan å andra sidan bli ett kanonavsnitt eftersom vi får återse både Mike Peterson från piloten och Raina från Girl in the Flower Dress.

Varför tar programmet paus i en vecka? Det korta svaret är eftersom det tar paus i USA. Det långa svaret är tvåfaldigt, dels så tar det ca 8 dagar att spela in ett avsnitt och sedan ska det appliceras specialeffekter, klippning och musik. Det går helt enkelt inte att hinna med ett avsnitt per vecka. Den andra anledningen är att en normal tv-säsong från mitten av September till av Maj är ca 35 veckor medan en tv-serie vanligtvis har bara 22 avsnitt, vilket gör att man måste ta paus lite nu och då för att sträcka ut den så långt som möjligt.