Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

21nov 13

Recension: The Well

Greenwich University, London. S.H.I.E.L.D är fullt upptagna med att städa upp efter händelserna i Thor: The Dark World, och inte har Thor skickat guden städa-upp-efter-sig med sin magiska kvast heller. Samtidigt i det norska naturreservatet Trillemarka så har en duo följt efter en gammal karta, som leder till en gammal tall. Inuti tallen visar det sig finnas en gammal stav, som när man rör vid den fyller bäraren med vrede och övermänsklig styrka.

Så ikväll åker vi till Norge och jagar norska fornnodiska hatgrupper, som av en ren händelse ser ut som vit-makt hatgrupper. Och en stav som ger bäraren enorm vrede och styrkan av 20 män, men också tvingar en att återuppleva sitt hemskaste minne. Resan för teamet till både Spanien och Irland, och dessvärre är de alltid steget efter.

Vi får även lära känna Grant Ward för första gången, och han har verkligen ett trauma från barndommen. Och tack vara en stav med asagårdsursprung, även en större vrede och styrka. Kommer vi att få se mer av den nya, argare, Ward? Ja, jag hoppas då verkligen det för det skulle betyda mer superkrafter. Även om nu serien inte är tänkt att handla om folk med superkrafter så mycket som folket brevid som städar upp efteråt.

Betyget blir: Väl Godkänt, men Fzzt är nog ändå snäppet bättre.