Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

07nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D får sällskap i tvrutan

Med början år 2015 så kommer Agents of S.H.I.E.L.D att få sällskap av Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage, som alla fyra får var sin tv-serie om minst 13 avsnitt. Som extra bonus kommer det hela sluta i en miniserie där de samlas som The Defenders.

Enligt ett pressmeddelande från Marvel så kommer serierna att produceras av Marvel och ABC, men de kommer istället att visas på Netflix.

Det betyder samtidigt att sannolikheten för att de karaktärerna dyker upp i Agents of S.H.I.E.L.D sjunker rätt rejält. Innan deras respektive tv-serie haft premiär så är nog chansen för ett gästspel nästan noll.

Men den som hoppas på besök av gamla karaktärer behöver dock inte sörja, för i kvällens avsnitt så dyker Agent Blake från Item 47 upp, och nästa vecka får vi återse både Agent Sitwell från Thor, Avengers, Consultant och Item 47 samt den första seriekaraktären i form av Victoria Hand.