Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

17okt 13

Recension: The Asset

En öde landsväg någonstans i Oregon, Mack kör sin lastbil och livet är som det ska. Inte ens vägtullare med behov av en dusch och lite hyfs kan förstöra en bra dag. Speciellt inte när man har två skåpbilar som hjälper en att hålla lasten säker. Tills en osynlig kraft skickar allting flera hundra meter upp i luften vill säga.

Efter ett pilotavsnitt som kändes stressigt och ett andra avsnitt där det kändes som en jakt på att försöka klämma in så mycket referenser till Marvels filmuniversum som möjligt, har vi äntligen kommit fram till vad man kan förvänta sig av den här serien. Här finns spänningen, de oväntade vändningarna, fler ledtrådar till Coulsons öde.

Att det är det bästa avsnittet än så länge säger kanske inte så mycket när man bara sett tre, men det känns ändå som att efter två ostadiga steg så har serien börjat hitta lite fast mark under fötterna. Om serien fortsätter att hålla den här nivån så ser jag fram emot många underhållande torsdagskvällar i vinter. Och du, nästa vecka besöker serien Stockholm tillsammans med mystiska män i röda masker.

Betyget blir: Godkänt med ett plus i kanten.