Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

27sep 13

Piloten till Agents of S.H.I.E.L.D nu tillgänglig på Kanal5play premium

Kan du inte vänta till på Torsdag klockan 21:00? Har du Kanal5play premium? Måste du se pilotavsnittet till Agents of S.H.I.E.L.D nu genast omedelbums ögonaböj osenare? Om svaret på någon av dessa frågor är ja, så behöver du inte längre vänta, för pilotavsnittet finns på Kanal5play nu. Och de som hellre väntar och ser det tillsammans med alla andra behöver inte oroa sig, vi kommer inte att avslöja några spoilers förrän avsnittet visats på Kanal5.

Det är strax efter slaget om New York och nu när existensen av superhjältar och utomjordingar har blivit allmänt känd försöker allmänheten att hitta orienteringen i den nya världen. Agent Phil Coulson är tillbaka i full aktion, och har sitt öga på en mystisk organisation som kallar sig Rising Tide. För att spåra denna nya okända fiende samlar han en liten grupp speciellt utvalda agenter från den globala brottsbekämpande organisationen S.H.I.E.L.D (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division). Gruppens första uppdrag är att spåra en vanlig man som fått ovanliga krafter. Krafter som kan ha förödande konsekvenser.