Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

16sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D toppar flera rankingar

Först ut är Hollywood Reporter som rapporterar att Agents of S.H.I.E.L.D utsetts till årets mest lovande serie av Television Critics Association. Rankingen som gjorts av över 220 journalister utgår ifrån sådana saker som recension av pilotavsnittet och potential.

Business Insider har kokat ner alla nya serier till de 13 som är sevärda, och som nummer 1 på listan kommer Agents of S.H.I.E.L.D. ”Strålande specialeffekter, en mångsidig och komplex grupp karaktärer och uttryckslöst Whedoneque dialog.” skriver de bland anledningarna till varför man ska se serien.

E! Online har bara ett klagomål, och det är den bökiga och långa titeln Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Artikeln fortsätter sedan med en lång lista med anledningar till varför du ska se på serien. Rekommenderar att du går in och kikar, för jag har inget mer att tillägga.

Parade har utsett serien till en av de 10 främsta nya serierna på tv, och i en (spoilerfylld) intervju med Clark Gregg så kallar han serien för ”Världens bästa 50-årskris”. Varför får vi veta om drygt lite mer än 2 veckor.