Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

14sep 13

Följ med bakom kulisserna tillsammans med Hero Complex

Los Angeles Times avdelning Hero Complex har gjort ett långt och läsvärt reportage från inspelningen av Agents of S.H.I.E.L.D. I artikeln så berättar bland annat Jeph Loeb, Marvels chef för television och en av seriens producenter, att fastän serien kommer att utspela sig i Marvels filmuniversum tillsammans med Avengers så kommer den inte att kräva att man följt med i filmserien. Serien bygger väldigt mycket på dess slogan ”Inte alla hjältar är super”, snarare än cameos av Hulken eller Iron Man.

Loeb berättar också att fastän de hoppas att man ska se alla avsnitt, så kommer varje avsnitt att handla om sin egen fristående berättelse. ”Du borde kunna sätta dig med avsnitt 4 och ändå känna att du vet vad som pågår” säger han bland annat. Personligen tycker jag det är en utmärkt ansats, eftersom allt fler serier försöker vara en 16 timmar lång film nerklippt i 45-minutersepisoder som visas varje vecka.

Den fullständiga artikeln på Hero Complex innehåller en del spoilers, så läs på egen risk. Däremot kan man beskåda de spoilerfria bilderna från inspelningen på Hollywood Backlot.