Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

08jun 13

Uppdateringar om Agents of S.H.I.E.L.D

Clark Gregg diskuterar i en intervju med ZAP 2 it hur det kommer sig att hans karaktär fortfarande lever, fastän han blev dödad av Loke i Avengers, och att vi troligtvis inte kommer att få reda på det med en gång.

MTV News fick nyligen en intervju med J. August Richards, som bland annat varit med i Angel och senast sågs hoppa från ett brinnande höghus i trailern för Agents of S.H.I.E.L.D.

Get More: MTV Shows

Enligt Vulture så har även Samuel L. Jackson visat intresse av att vara med i Agents of S.H.I.E.L.D även om det bara är i form av en röst i andra änden av telefonen eller liknande. Fast det är inte troligt att han kommer att delta så ofta ändå, för att han är intresserad betyder bara att han kommer kräva en ersättning värdig en Hollywood-stjärna och inte herre-gud-finns-det-ens-så-många-nollor.

Slutligen är det Comic-Con i San Diego den 17-21 Juli, och som man kan förvänta sig så verkar Agents of S.H.I.E.l.D närvara. I alla fall enligt obekräftade men pålitliga källor till San Diego Comic-Con Unofficial Blog.