Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

26jan 16

Agents of S.H.I.E.L.D får en ärlig trailer

En av YouTube kanalerna du borde följa är Screen Junkies, och då främst för parodiprogrammet Honest Trailers. I det senaste avsnittet så tar man sig ann Agents of S.H.I.E.L.D på sitt vanliga underhållande sätt.

25jan 16

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 3 fortsätter i April

I går så sändes de två sista avsnitten för den här omgången, och vi är nu ikapp visningen i USA. Säsong 3 kommer att fortsätta visas den 8 Mars i USA, och Kanal 9 säger att de planerar fortsätta i April. Frågan är bara när i April?

24jan 16

Klipp från Closure och Maveth

Efter en tids sjukdom är nu äntligen sidan uppdaterad igen, och med det kommer ett gäng klipp från kvällens avsnitt för alla ni som inte kan vänta några timmar till. Först ut två klipp från kvällens första avsnitt.

03jan 16

Ytterligare klipp från Devils You Know

I kväll så är det dags för avsnitt 3 och 4, men eftersom det är flera timmar kvar till dess så kommer här ytterligare ett klipp från kvällens andra avsnitt.

03jan 16

Nyheter från NYCC 2015

I början av Oktober så var det New York Comic-Con, och givetvis så av folket bakom Agents of S.H.I.E.L.D där och gav ett flertal intervjuer.

02jan 16

Klipp från Devils You Know

I morgon är det söndag, och då kommer det två sprillans nya avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Tycker du det är långt till dess så kommer här ett första klipp från kvällens andra avsnitt.

01jan 16

Hydra har ett imageproblem

Skådespelaren Brett Dalton, som spelar Grant Ward, tycker att det nya Hydra har problem med imagen, och ringer upp Marvels kreativa chef Joe Quesada för att pitcha sin lösning på problemet.

01jan 16

Ytterligare klipp från A Wanted (Inhu)man

Varför inte inleda det nya året med ytterligare ett klipp från det första av veckans två avsnitt?