Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

28maj 15

Art of Evolution för S.O.S. Part 1

I serien Art of Evolution har Marvel bett kända serietecknare att rita ett omslag till varje avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och för det näst sista avsnittet så Ryan Sook som ritat något som inte kan kallas annat än ett klassiskt omslag. Som vanligt har även Entertainment Weekly intervjuat Jeff Bell om omslaget och avnsittet.

27maj 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D med Dichen Lachman

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det Dichen Lachman som berättar om det som hände i förra veckans avsnitt, ”Scars”.

25maj 15

Trailer för S.O.S. Part 1 och S.O.S. Part 2

I USA så sändes de två sista avsnitten efter varandra, medan vi i Sverige kommer att se ena avsnittet på Torsdag och det sista avsnittet för säsongen veckan efter. Det ställer till det en del eftersom den här trailern är för båda avsnitten.

21maj 15

Art of Evolution för Scars

Marvel har i serien Art of Evolution anlitat en serie kända serietecknare att rita omslag till varje avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och för Scars så har uppdraget gått till Marguerite Sauvage. Som vanligt har även Entertainment Weekly intervjuat Jeff Bell om vad vi kan förvänta oss från avsnittet.

20maj 15

Ytterligare klipp från Scars

Det här är nog det mest faktaspäckade klippet någonsin från ett kommande avsnitt, med bland annat vad Jiaying och hennes folk kallar sig själva. Japp, det är äntligen dags att nämna Inhumans vid namn.

18maj 15

Klipp från Scars

Veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D tar vid där förra avsnittet slutade, enligt det här klippet från veckans avsnitt.

16maj 15

Trailer för Scars

S.H.I.E.L.D hamnar på kollisionskurs med Inhumans i trailern för nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

14maj 15

Art of Evolution för The Dirty Half Dozen

13maj 15

Ytterligare klipp från The Dirty Half Dozen

Det gamla teamet samlas igen i det här klippet från morgondagens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

11maj 15

Klipp från The Dirty Half Dozen

Coulson och Gonzales måste börja lita på varandra och samarbeta för att ta ner Hydra i det här klippet från veckans Agents of S.H.I.E.L.D.

10maj 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D om makeup och specialeffekter

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det Glenn Hetrick och Lori Madrigal som berättar hur man ger Raina sina taggar, Jiayings ärr, Deathloks brännskador och mera.

09maj 15

Trailer för The Dirty Half Dozen

I det sista avsnittet före Avengers: Age of Ultron förbereder Coulson och hans team ett anfall mot Hydra enligt den här trailern för nästa veckas Agents of S.H.I.E.L.D.

08maj 15

Agents of S.H.I.E.L.D får en tredje säsong

Nyheten som vi väntat på hela våren har kommit, och det är goda nyheter. Agents of S.H.I.E.L.D kommer att få en tredje säsong, och lillasyster Agent Carter (som i Sverige visas på Netflix) har fått en andra säsong. Däremot verkar man inte plocka upp spinoff-serien som dök upp för en månad sedan, vilket var relativt väntat med tanke på hur lång tid det gick mellan vi först hörde talas om de två första serierna och att de blev upplockade av en kanal.

06maj 15

Ytterligare klipp från The Frenemy of My Enemy

Coulson försöker skapa en ovanlig allians med Grant Ward i det här klippet från morgondagens Agents of S.H.I.E.L.D.

06maj 15

Art of Evolution för The Frenemy of My Enemy

I serien Art of Evolution så bjuder Marvel in erkända serietecknare att rita ett omslag till varje avsnitt, och den här veckan är det Nathan Fox som fått uppdraget. Som vanligt så har Entertainment Weekly intervjuat Jeff Bell om omslaget och veckans avsnitt.

04maj 15

Klipp från The Frenemy of my Enemy

Fitz försöker skaka av sig sina efterföljare i det här första klippet från veckans Agents of S.H.I.E.L.D.

04maj 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D efter Melinda

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är Ming-Na Wen tillbaka och berättar om det senaste avsnittet där vi får veta Mays bakgrund, och händelsen i Bahrain.

02maj 15

Trailer för The Frenemy of My Enemy

Nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D börjar man nedräkningen inför Avengers: Age of Ultron och nu kan du se en trailer för den första av två avsnitt.