Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

29apr 15

Ytterligare klipp från Melinda

Skye lär sig att bättre kontrollera sina krafter i det här klippen från morgondagens Agents of S.H.I.E.L.D.

28apr 15

Art of Evolution för Melinda

I serien Art of Evolution så bjuder Marvel in erkända serietecknare att rita ett omslag till varje avsnitt, och den här veckan är det Jenny Frison som fått uppdraget att förmedla en första blick in i hur Melinda May förtjänade sitt smeknamn ”Kavaleriet”. Som vanligt har även Entertainment Weekly intervjuat Jeff Bell om veckans avsnitt.

27apr 15

Klipp från Melinda

Agent May och Simmons gör oroväckande upptäckter i det här klippet från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

26apr 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D med J. August Richards

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är J. August Richards på besök och berättar om Deathloks återkomst och hans uppgraderade utseende.

23apr 15

Trailer för Melinda

Melinda befinner sig vid ett vägskäl när hon hamnar mellan Coulson och Gonzales i kampen. När Skye får veta mer om sitt arv leder henne informationen henne i en ny riktning.

23apr 15

Art of Evolution för Afterlife

I serien Art of Evolution så bjuder Marvel in erkända serietecknare att rita ett omslag till varje avsnitt, och den här veckan har turen fallit på Dave Johnson. Som vanligt så följer det även med en intervju med Jeffrey Bell där han berättar mer om både omslaget och vad vi kan förvänta oss från avsnittet.

22apr 15

Ytterligare klipp från Afterlife

Skye möter Lincoln, en Inhuman som ska hjälpa henne att anamma sina nya superkrafter, i ett nytt klipp från morgondagens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

21apr 15

Så sitter Agents of S.H.I.E.L.D och Age of Ultron ihop

Med bara timmar kvar till biopremiären av Avengers: Age of Ultron är det säkert några av er som är nyfikna på hur serien och filmen kan tänkas höra ihop. Eftersom vi i Sverige får se filmen 1,5 vecka innan USA samt att vi ligger någon vecka efter Agents of S.H.I.E.L.D gör att det inte är världens undergång om alla föreställningar redan är slutsålda, eftersom filmen inte utspelar sig förrän efter avsnitt 19 som visas den 14 Maj på Kanal 11. Och per vår spoilerpolicy ska vi försöka undvika spoilers från filmen före det.

20apr 15

Klipp från Afterlife

Robert Gonzales har ett förslag till Fitz och Simmons, men åtminstone en av dem är inte sugen på att acceptera i det här första klippet från veckans avsnitt.

19apr 15

Cobie Smulders återkommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Cobie Smulders, som spelar Maria Hill, kommer att medverka i ytterligare ett avsnitt under våren, något som hon avslöjade när hon besökte Jimmy Kimmel nyligen. Hon har redan medverkat i ”Pilot” och ”Nothing Personal” under den första säsongen.

19apr 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D efter One Door Closes

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det Edward James Olmos som gästar och berättar om hur det är att leda det ”riktiga S.H.I.E.L.D.”

16apr 15

Trailer för Afterlife

När Robert Gonzalez gör sitt drag måste Coulson göra allt han kan för att skydda S.H.I.E.L.D. Skyes försök att ta kontroll över sina krafter tar en oväntad vändning när hon möter Lincoln.

16apr 15

Art of Evolution för One Door Closes

I serien Art of Evolution så har Marvel bett kända serietecknare att rita ett omslag till varje veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och den här veckan har turen kommit till Delicious Design League. Som vanligt har även Entertainment Weekly intervjuat Jeffrey Bell om omslaget och kvällens avsnitt.

16apr 15

Nyhetssvep inför One Door Closes

I kväll så har vi kommit fram till avsnitt 15 av Agents of S.H.I.E.L.D, ”One Door Closes”, och varför inte spendera tiden du väntar med att läsa diverse intressanta intervjuer.

15apr 15

Ytterligare klipp från One Door Closes

Följ med tillbaka till dagen när S.H.I.E.L.D föll med ett nytt klipp från morgondagens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

15apr 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D efter Love in the Time of Hydra

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det Henry Simmons, som spelar Mack, som gästar och han berättar bland annat om hur hans roll blivit större och större allt eftersom säsongen har gått.

15apr 15

Luke Mitchell har fått rollen som Inhuman

Marvel har presenterat att Like Mitchell har fått en återkommande roll som den karismatiske Lincoln, en Inhuman som har en viktig roll att spela i Skyes förståelse av sin transformation. Han kommer att dyka upp för första gången i nästa veckas avsnitt, Afterlife, som är det 16 avsnittet i den andra säsongen.

13apr 15

Klipp från avsnitt 15, One Door Closes

Phil Coulson och Mack diskuterar Lola i ett första klipp från veckans avsnitt.

09apr 15

Trailer för One Door Closes

Mack och Bobbis förräderi avslöjas, och det ”riktiga S.H.I.E.L.D” kommer Skye på spåren i trailern för nästa veckas avsnitt, ”One Door Closes”

09apr 15

Agents of S.H.I.E.L.D kan få en spinoff

Enligt Entertainment Weekly har Marvel och ABC i hemlighet börjat arbeta på en spinoff från Agents of S.H.I.E.L.D, under ledning av Jeffrey Bell och Paul Zbyszewski. Annat än så har man inte mycket detaljer om den kommande serien, som vem som kommer att vara med i den.

08apr 15

Dyker Skye upp i Avengers: Age of Ultron?

Entertainment Weekly rapporterar att Avengers: Age of Ultron kommer att inkludera en hemlig kvinnlig karaktär, som redan kan vara bekant för en del. Han nämner detta i samband med prat om att det kommer dyka upp karaktärer med krafter från de tidigare filmerna, inklusive en del överraskningar, och förnekar rykten om att Carol Danvers, Captain Marvel, ska dyka upp.

08apr 15

Ytterligare klipp från Love in the Time of Hydra

Veckans andra klipp från det kommande avsnittet innehåller något som tydligt är inspirerat av början till Pulp Fiction. Se nedan, eller vänta till i morgon klockan 20 på Kanal 11.

07apr 15

Art of Evolution för Love in the Time of Hydra

I serien Art of Evolution har Marvel samlat de bästa serietecknarna just nu för att rita ett omslag till varje avsnitt under slutet av säsongen. Den här veckan är det Annie Wu som fått uppdraget, och valt att fokusera på Wards återkomst sedan han blev skjuten i bröstet fyra gånger av Skye i ”What They Become”.

06apr 15

Klipp från Love in the Time of Hydra

Skye, Fitz och Simmons diskuterar Skyes nya krafter i det här klippet från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

06apr 15

Agents of S.H.I.E.L.D Double Agent, avsnitt 2

Lexus har lyckats smuggla in en dubbelagent till inspelningen av Agents of S.H.I.E.L.D, som kommer att läcka hemligstämplad information om nästa avsnitt. Se vad han har lyckats avslöja för hemligheter inför avsnitt 14, ”Love in the Time of Hydra”.

04apr 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D för One of Us

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här gången är det dags för Kevin Tancharoen, som berättar om senaste avsnittet One of Us.

03apr 15

Trailer för avsnitt 14, Love in the Time of Hydra

Coulson och hans team är fortfarande i chock efter avsöljandet som lämnade teamet stukat. Nu måste de besluta hur de ska hantera en av de egna. Bobbi och Mack avslöjar sina sanna lojaliteter för Hunter och Ward och Agent 33 ger sig iväg på ett eget uppdrag.

02apr 15

Art of Evolution för One of Us

02apr 15

Ytterligare klipp från One of Us

Det är bara timmar kvar till nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, men för de som inte kan hålla sig kommer här ytterligare ett klipp.

02apr 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det här avsnittet är det Iain De Caestecker som berättar om all action och avslöjanden i förra veckans avsnitt.