Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30mar 15

Edward James Olmos kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Marvel har presenterat ett nytt tillskott till slutet av den andra säsongen, i form av Edward James Olmos. Han kommer att ha en återkommande roll under våren och dyker första gången upp nästa vecka, i avsnitt 14.

30mar 15

Klipp från One of Us

På torsdag är det dags för avsnitt 13 i säsong 2, ”One of Us”, och som vanligt kommer här ett klipp för den som inte kan vänta.

26mar 15

Trailer för One of Us

I avsnitt 13, ”One of Us”, så dyker Cal upp igen och den här gången har han samlat en arme av superskurkar.

25mar 15

Ytterligare klipp från avsnitt Who You Really Are

I morgon är det dags för avsnitt 12, där ni vet vem dyker upp för första gången sedan den här tiden förra året. Kan du inte vänta till i morgon så kommer här ytterligare ett klipp från nästa Agents of S.H.I.E.L.D.

25mar 15

The Art of Evolution för Who You Really Are

24mar 15

Blair Underwood kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Marvel har avslöjat att Blair Underwood att ha en återkommande roll som Doktor Andew Garner, neurolog och rättsmedicinsk psykolog som är specialiserad med att arbeta med begåvningar i Indexet, och dessutom Melinda Mays exmake.

23mar 15

Klipp från Who You Really Are

I den här veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D dyker Lady Sif upp igen på ett nytt uppdrag, och för de som inte kan vänta till på Torsdag så kommer här en liten smakbit.

23mar 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D med Jed Whedon och Maurissa Tancharoen

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det de två huvudansvariga för serien, Jed Whedon och Maurissa Tancharoen som berättar mer om bakgrunden till vad som i USA var premiären för vårhalvan av säsongen.

21mar 15

Agents of S.H.I.E.L.D Double Agent, avsnitt 1

Lexus har lyckats smuggla in en dubbelagent till inspelningen av Agents of S.H.I.E.L.D, som kommer att läcka hemligstämplad information om nästa avsnitt. Se vad han har lyckats avslöja i det första avsnittet av den här nya webbserien.

19mar 15

Trailer för Who You Really Are

I nästa veckas avsnitt gör Jamie Alexander ett nytt gästspel som Lady Sif, samtidigt som Skye försöker lära sig att kontrollera sina nya krafter.

19mar 15

The Art of Evolution för Aftershocks

I slutet av säsong 1 så introducerades Art of Level 7 där kända serietecknare fick rita omslag till ett avsnitt var. Med början i avsnitt 11 återkommer detta tema, fast nu under namnet The Art of Evolution. Först ut är Gabriele Dell'Otto, som av en händelse även råkar vara skaparen av Daisy Johnson.

18mar 15

Ytterligare klipp från Aftershocks

I morgon så fortsätter Agents of S.H.I.E.L.D med efterspelet till det som hände i slutet av förra veckans avsnitt.

18mar 15

Brett Dalton på Wizard World i Madison, Wisconsin

Tidigare i vinter så var Brett Dalton, som spelar Grant Ward, inbjuden till Wizard World för en frågestund. Och lyckligtvis var det några närvarande som inte bara spelade in hela frågestunden, utan även laddade upp den till Youtube för oss som inte har möjlighet att vara på plats.

18mar 15

Lady Sif återkommer till Agents of S.H.I.E.L.D

I ”Yes Men” så dök Lady Sif, spelad av Jamie Alexander, upp i midgård i jakt på Lorelei. I nästa veckas avsnitt, ”Who You Realy Are” så har hon återigen fått ett uppdrag som för henne till Jorden, och i kontakt med våra agenter. Vad det uppdraget är får vi dock vänta till nästa vecka för att få reda på.

17mar 15

Klipp från Aftershocks

På torsdag är det åter ett nytt Agents of S.H.I.E.L.D på Kanal 11, och för alla som inte kan vänta till dess kommer här ett första klipp från avsnittet.

16mar 15

Agents of S.H.I.E.L.D-special från oscarsgalan

I USA visades Oscarsgalan på ABC, samma kanal som sänder Agents of S.H.I.E.L.D, och eftersom det är ett av de mest sedda programmen under året så passade man givetvis på att göra reklam för sina andra serier. I fallet med Agents of S.H.I.E.L.D visade man ett klipp som verkar vara inspelat speciellt för enbart det här tillfället.

16mar 15

Trailers för avsnitt 11, Aftershocks

Förra veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D var vinterfinalen innan serien tog ett nästan 3 månader långt uppehåll. Lyckligtvis behöver vi i Sverige bara vänta en vecka, vilket även innebär att från och med den här veckan kommer vi att bara ligga lite över 2 veckor efter USA för resten av våren.

12mar 15

Det här hände i slutet av kvällens Agents of S.H.I.E.L.D

Ja, vad var det egentligen som hände med Skye, Tripp och Raina i slutet av kvällens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D? Jag pratar såklart om följande sekvens där de hittat fram till templet, och Obelisk/Tydaren visade sig gömma på flera hemligheter.

12mar 15

Agents of S.H.I.E.L.D får kopplingar till Avengers: Age of Ultron

Entertainment Weekly presenterar nyheten som alla har förväntat sig, nämligen att Agents of S.H.I.E.L.D kommer att ha någon form av överkoppling med Avengers: Age of Ultron. Serien har redan haft stora kopplingar till Captain America: The Winter Solder och även viss koppling till Thor: The Dark Word och med död Kree även viss koppling till Guardians of the Galaxy. Och det är nog svårt att ha en mordisk robot med sikte på att utplåna mänskligheten utan påverkan.

11mar 15

Ytterligare klipp från What The Become

I morgon så är det dags för det 10 avsnittet av Agents of S.H.I.E.L.D, och för alla de som inte kan vänta till dess så kommer här ytterligare ett klipp på hur bussen försöker undkomma alla anfallande Hydra-quinjet.

09mar 15

Klipp från What They Become

På torsdag har vi kommit fram till avsnitt 10 av Agents of S.H.I.E.L.D, som i USA även var det sista avsnittet innan en tre månader lång paus. Kan du inte vänta till på torsdag så kommer här ett första klipp där Skye ställs öga mot öga med sin egen far.

08mar 15

Producenterna pratar Kree, Inhumans och vinterfinalen

I det senaste avsnittet fick vi äntligen bekräftat att den blå utomjordingen som först dök upp i ”T.A.H.I.T.I.” är Kree, vilket säkerligen de flesta hade räknat ut efter att ha sett Guardians of the Galaxy. Vi fick även höra från Raina att hon och Skye inte är utomjordingar utan människor med potential för mycket mer. Allt detta låter mycket... Inhumant.

07mar 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D om stunts och actionscener

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det här avsnittet får vi möta stuntkoordinatorn Tanner Gil och koreografen Matt Mullins som diskuterar hur man får med både känslor och skådespelarna involverad i actionscener, med mera.

05mar 15

Trailer för What They Become

Inför den andra säsongen var temat ”Vad kommer de att bli?” och av döma av namnet på avsnittet och den här trailern så kommer vi att få svaret i nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

05mar 15

Den blå utomjordingen är identifierad

I kvällens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D kommer vi äntligen att få veta identiteten av den blå utomjordingen som är källan till GH-325 och återupplivningen av Phil Coulson. Och då menar jag inte Brendon Kolpack, son till specialeffektsansvarige Mark Kolpack, som står som modell.

04mar 15

Ytterligare klipp från Ye Who Enter Here

I morgon har vi redan hunnit fram till avsnitt 9 av Agents of S.H.I.E.L.D, och för de som inte kan vänta till dess kommer här ytterligare ett klipp.

03mar 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D besöker manusförfattarna

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det här avsnittet är det manusförfattaren DJ Doyle som kommer på besök, och berättar bland annat om hur det går till när man skapar manuset till ett avsnitt.

02mar 15

Klipp från avsnitt 9

Som vanligt betyder måndagar att väntan på nästa avsnitt är olidlig, och för att dämpa lidandet så kommer här ett första klipp från ...Ye Who Enter Here.

01mar 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D efter The Things We Bury

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det senaste avsnittet återförenades Grant Ward med sin bror, men familjeåterföreningen hade ett inte helt lyckligt slut. Så varför då inte fråga självaste Brett Dalton om vad han tycker om återföreningen, om Ward går att lita på och mycket mer.

01mar 15

Serieansvariga pratar om The Things We Bury och framtiden

Entrertainment Weekly har satt sig ner med Jed Whedon och Maurissa Tanchroen i förhoppningen om att de ska kunna svara på några brännande frågor efter ”The Things We Bury”.