Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

26feb 15

Trailer för ...Ye Who Enter Here

Jakten på den mystiska staden fortsätter i nästa veckas Agents of S.H.I.E.L.D, och redan nu kan du se trailern för avsnittet nedan.

25feb 15

Ytterligare klipp från The Things We Bury

I morgon är det dags för det åttonde avsnittet av Agents of S.H.I.E.L.D, och kan du inte vänta till dess så kommer här ytterligare ett klipp från avsnittet.

24feb 15

Intervju med Clark Gregg efter The Writing on the Wall

Nu när hemligheten bakom de mystiska symbolerna är avslöjade, och Phil Coulson vet att det är den 3-dimensionella ritningarna till en stad verkar han inte längre lida av ett obotligt tvång att rista in dem överallt. Vilket är tur eftersom han verkligen var nära bristningsgränsen under det senaste avsnittet.

23feb 15

Klipp från The Things We Bury

Som vanligt på måndagar så kommer här ett klipp från veckans avsnitt för alla som inte kan vänta. Den här veckan är jakten på den hemliga staden i full fart, och ett första steg kan finnas på Hawaii.

22feb 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Efter avslöjandet att den mystiska skriften egentligen är ritningarna till en stad är det kanske lämpligt att bjuda in mannen som fick uppdraget att konstruera staden, produktionsdesignern Gregory Melton.

22feb 15

Koppling mellan Agents of S.H.I.E.L.D och Daredevil avslöjad

Den 10:e April kommer alla 13 avsnitten av Daredevil till Netflix, och eftersom båda serierna utspelar sig i Marvels filmuniversum har det givetvis funnits spekulationer om det kommer att vara någon överlappning mellan serierna. Den frågan har vi nu fått ett första svar på i form av följande tweet från Daredevils officiella twitterflöde.

21feb 15

Vilken Ward är bättre, med eller utan skägg?

Före och efter, vilken Ward föredrar du? Gör din röst hörd och följ diskussionen på Twitter, Facebook eller Google+

19feb 15

Trailer för avsnitt 8, The Things We Bury

Nu kan du se trailern för det åttonde avsnittet av den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D, The Things We Bury.

18feb 15

Ytterligare klipp från The Writing on the Wall

I morgon är det dags för avsnitt 7 av den andra säsongen, och för alla de som inte kan vänta till dess så kommer här ytterligare ett klipp från avsnittet.

17feb 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 7

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Eftersom Agents of S.H.I.E.L.D tog en veckas paus för att fira Marvels 75-årsjubileum mellan avsnitt 6 och 7 så har vi ytterligare ett avsnitt i This week in Agents of S.H.I.E.L.D den här veckan, och i det andra avsnittet så har turen kommit till den kostymansvarige i form av Ann Foley.

16feb 15

Klipp från The Writing on the Wall

Måndagar betyder alltid ett klipp från veckans avsnitt för alla som inte kan vänta. Och i det första klippet från veckans avsnitt får vi se att S.H.I.E.L.D redan fått upp spåret efter rymlingen Ward.

15feb 15

Coulsons Eleven

YouTube-användaren OhChizzz har skapat en underhållande blandning av Oceans Eleven och Agents of S.H.I.E.L.D i form av denna fantrailer.

15feb 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 6

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Den här veckan är det Adrianne Palicki som spelar Bobbi ”Mockingbird” Morse som besöker studion.

13feb 15

Trailer för avsnitt 7

I USA så tog serien en veckas paus efter det sjätte avsnittet för att kunna visa ett program om Marvels historia lagom till att förlaget fyller 75. Vad betyder det för oss i Sverige? Jo, vi får inte en utan två trailers för nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D

11feb 15

Ytterligare klipp från avsnitt 6

För alla som inte kan hålla sig till i morgon kommer här ett klipp från morgondagens avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

09feb 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 5

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I avsnitt 5 så är det specialeffekterna som är i centrum när Mark Kolpack och Sabrina Arnold är gäster.

09feb 15

Klipp från avsnitt 6

Ny måndag, nytt klipp från veckans avsnitt: ”A Factured House”, där Fitz och Simmons har en obekväm återförening.

07feb 15

Agents of S.H.I.E.L.D på Paleyfest

Vid höstens Paleyfest så passade Marvel på att ge en förhandsvisning av avsnitt 5, och direkt efteråt passade man på att ha en frågestund med Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Clark Gregg och Jeph Loeb.

07feb 15

Trailer för avsnitt 6, A Fractured House

Missa inte trailern för avsnitt 6 av den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D, A Fractured House.

04feb 15

Intervju med Clark Gregg på Huffpost Live

En lång och sevärd intervju med Clark Gregg från Huffpost Live, där de bland annat diskuterar förra veckans avsnitt och en hel del annat.

04feb 15

Ytterligare klipp från avsnitt 5

I morgon har vi kommit fram till avsnitt 5 i den andra säsongen, och det är dags att träffa på Bobbi Morse för första gången. Men kan du inte hålla dig till i morgon så kommer här ett kort klipp från avsnittet.

03feb 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D, avsnitt 4

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det här avsnittet är det Ming-Na Wen som gästar, och berättar en hel del om hur det är att slås mot sig själv som vi såg i det senaste avsnittet.

03feb 15

Möt Grant Wards bror

Ända sedan han dök upp för första gången i ”The Well” har vi undrat över hur Grant Wards bror egentligen är, och i nästa veckas avsnitt ”A Fractured House” kommer vi få stämma bekantskap med senator Christian Ward.

02feb 15

Clark Gregg och Jeph Loeb från New York Comic Con

Helgen innan avsnitt fyra sändes i USA så var det New York Comic Con, och givetvis var Marvel närvarande med en livesändning hela helgen. Och eftersom Clark Gregg var där för att signera saker, så varför inte passa på och svara på några twitterfrågor.

02feb 15

Klipp från A Hen in the Wolf House

Måndagar betyder alltid ett klipp från veckans avsnitt, och den här måndagen är inget undantag. Ja, bortsett från förra veckan då, men då hade Hydra smittat mig med influensa och 39 graders feber.

01feb 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 3

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det tredje avsnittet är Elizabeth Henstridge gäst, där hon bland annat berättar om när hon fick veta att Simmons är under täckmantel och utmaningen med att spela Fitz hallucination.

01feb 15

Trailer för avsnitt 5, A Hen in the Wolf House

På torsdag så verkar Simmons täckmantel hos Hydra vara i fara, som framgår av trailern för nästa veckas avsnitt,A Hen in the Wolf House.

01feb 15

En första titt på Bobbi Morse/Mockingbird

På torsdag så är det äntligen dags att stämma bekantskap med Bobbi Morse/Mockingbird, spelad av Adrianne Palicki. Och varför hon är en av Hydras säkerhetschefer hoppas jag kommer att föklaras under avsnittets gång...